22% отстъпка на керемиди.

15% отстъпка на изходи за покрив Velux

За нас

Home »  За нас

Добре дошли на нашата фирмена страница!

Великов Л ЕООД е основана на 28.05.1992 година като ЕТ“Л.Великов“ и в течение на 10 години беше представител на България и Румъния на немската фирма „ROTO FRANK AG“, световен лидер в строителния обков и водещо име в покривните прозорци.

От 2001 – 2002 год. фирмата е дистрибутор на „Велукс“-България ЕООД – покривни прозорци, Tegola Canadese – битумни керемиди, BRAMAC – бетонови керемиди и покривни системи, KNAUF – гипсокартон и др.

Нашата фирма продава и монтира покривни прозорци не само в София и областта, а качество, добри цени и коректност е доказала в цяла България – в Годеч и с.Гинци, Своге, Кюстендил, Правец, Павел Баня и дори в малкото село Долни Вадин на Дунава.

Над 20 години опит в служба на клиента, респект към нуждите му и отговорност в решенията. Нашето мото е: „КЛИЕНТЪТ Е ЦАР!!!“

Ние консултираме своите клиенти не само в нашия офис или в демонстрационното ни студио, а преимуществено на място – при проектанта, на строителния обект, в готовия жилищен блок или къща.

Ние не сме голяма фирма – от 4 до 10 сътрудници. Нашето голямо предимство е, че ние не само продаваме, но и монтираме нашите продукти като се стремим да ги предадем на клиента в окончателно завършен вид.
Нашите монтажници са компетентни и сръчни благодарение на непрекъснатата им работа при нас и постоянното обучение.

Наши престижни обекти са:

  • Сградата на Министерски Съвет на Република България с общо над 160 броя покривни прозорци.
  •  Военото поделение в Горна Баня с 244 покривни прозорци.
  •  Президентството, Министерството на финансите, Съдебната палата, резиденциите на бразилския и швейцарския посланник, Посолството на Палестина.

Ако се нуждаете от допълнителна информация, ние винаги сме отворени за въпросите Ви!
С любезни поздрави
инж. Людмил Великов
Управител

 

 

 

* Към днешна дата фирмата е пререгистрирана в Търговския регистър към Министерството на правосъдието и е с правен статут:

Име:
Великов Л ЕООД
Офис и демонстрационно студио:
ж.к. „Белите брези“ бл. 23, ет. 2, ап.5, 1680 София

Ид.No по ЗДДС:
BG175389844
Собственик: Людмил Великов
Обслужваща банка:
ПроКредит Банк
клон „Белите брези“
IBAN BG36PRCB92301019726020
BIC PRCBB6SF