22% отстъпка на керемиди.

15% отстъпка на изходи за покрив Velux

Битумни керемиди и други

Home »  Битумни керемиди и други

Великов Л ЕООД предлага на своите клиенти пълна гама битумни керемиди, подложни мембрани и мембрани с цветна посипка, монтажни елементи, отдушници и снегозадържащи куки от Tegola Canadese.

Къща в село Кокаляне Цялостен ремонт на покрива с прозорци Velux и битумни керемиди Tegola Canadese Mosaik 2 tone blue
Макет на покрив с битумни керемиди Mosaik, включително американски безшевни улуци и обшивки

С минерална посипка
Битумните керемиди с минерална посипка са изработени от няколко различни слоя:естествен битум „Тиа-хуана“, импрегниран стъклен воал, силициев пясък и минерална посипка.Минералната посипка придава на керемидите цвят и завършеност. Тя се оцветява предварително при изключително високи температури с неорганични пигменти чрез процес наречен „минерализация“. Този процес придава на цветовете устойчивост, предпазва битумните слоеве от ултравиолетовите лъчи и спомага за дългия живот на керемидите. Естественият битум „Тиа-хуана“ е с произход Венецуела. Тези битуми имат изключителна устойчивост към UV лъчи и голяма издръжливост на ежедневните термични въздействия, което е гаранция за много дълъг живот на покрива с марката Тегола Канадезе. Армировката от стъклен воал придава на керемидите якост и ги предпазва от деформации. Силициевият пясък предпазва керемидите от залепване помежду им и улеснява транспортирането и пренасянето им.

Предимства:

  • Изключително разнообразие на форми и цветове
  • Подходящи за всякакъв климат
  • Цветовете не се променят с времето
  • Олекотена покривна система
  • Не е необходима последваща поддръжка
  • Подходящи за покриви с различна форма
  • Не изискват допълнителни покривни аксесоари
  • Подходящи за покрив с различен наклон
  • Удобни за транспортиране и монтаж
  • Практична опаковка

 

Tegola
6 модела в търсене на своя клиент. Керемидите с минерална посипка се предлагат в шест модела с различни цветове, които могат да бъдат адаптирани за нуждите на покриви с различен дизайн и форма.

Естествено извършваме както монтажа на битумните керемиди с подложната мембрана, така също и изцяло завършен покрив: пароизолация, дървена конструкция, топлоизолация, дъсчена (или OSB) обшивка, челни дъски и страници, надулучна пола, ламаринени обшивки около комини и бордове, безшевни улуци и водосточни тръби, подложна мембрана и битумни керемиди със снегозадържащи куки и отдушници.

ПОКРИВЪТ Е ГОТОВ! Само за няколко дни!

Естествено – отстъпка за количества и допълнителна отстъпка за някои артикули при 100% предварително плащане.